“Ελληνικό Φάρμακο: Υγεία και Ανάπτυξη”

Το 1ο Συνέδριο Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας στις 7 Μαΐου στην Αθήνα

 

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (Π.Ε.Φ.) διοργανώνει στις 7 Μαΐου το 1ο  Συνέδριο Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, με τίτλο “Ελληνικό Φάρμακο: Υγεία και Ανάπτυξη”.

Στόχος του συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel σε συνεργασία με την εταιρεία EthosMedia S.A., είναι να συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν στην Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία, αναδεικνύοντας παράλληλα το σημαντικό της ρόλο στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Με τη συμμετοχή εξειδικευμένων επιστημόνων και επαγγελματιών από το χώρο του φαρμάκου, καθώς και κορυφαίων στελεχών της φαρμακευτικής αγοράς, αλλά και άλλων επιχειρηματικών κλάδων, το 1ο Συνέδριο Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας φιλοδοξεί να αναδείξει όλες τις πτυχές των εφαρμοζόμενων πολιτικών, καθώς και τη σημασία του Ελληνικού Φαρμάκου για την κοινωνία και την οικονομία.

Στις εργασίες τους συνεδρίου θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και των δημοσίων φορέων. Το συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν ανώτατα στελέχη φαρμακευτικών επιχειρήσεων, εκπρόσωποι ιατρικών και φαρμακευτικών φορέων αλλά και ακαδημαϊκοί, με στόχο να εξασφαλιστεί η διεξαγωγή ουσιαστικών συζητήσεων για τα πιο επίκαιρα θέματα του χώρου του φαρμάκου.

Οι βασικές θεματικές που θα συζητηθούν στο συνέδριο είναι:

  • Μνημόνιο: στόχοι, μέτρα και αποτελέσματα
  • Φαρμακευτική Πολιτική: τιμολόγηση, συνταγογράφηση, αποζημίωση
  • Η συμβολή της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας στην ανάπτυξη της Εθνικής Οικονομίας
  • Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία και έρευνα
  • Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία και απασχόληση

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στο site της Π.Ε.Φ.: http://conference.pef.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *