Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας από το 1973, με κύριους άξονες την ανάπτυξη και έγκριση φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων, παραγωγή ενέσιμων προϊόντων όλων των μορφών και την αντιπροσώπευση οίκων εξωτερικού στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες.
Διαθέτει υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις 45.000 τμ, είναι η πρώτη φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα στις νοσοκομειακές πωλήσεις σε αριθμό τεμαχίων και από τις λίγες παγκοσμίως που εισήγαγε ρομποτική τεχνολογία στην παραγωγή της.

Η επέκταση της γκάμας των προϊόντων και η έγκριση νέων προϊόντων αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της εταιρείας DEMO.  Από το 1997 όπου η εταιρεία κατασκεύασε το μεγαλύτερο για την εποχή εργαστήριο ανάπτυξης προϊόντων επιφάνειας 2000τ.μ., η εταιρεία έχει επενδύσει πάνω από 30 εκατ. € σε αναπτύξεις και εγκρίσεις δικών της προϊόντων.
Η εξαγωγική δραστηριότητα αποτελούσε πάντα προτεραιότητα για την DEMO ABEE.  Από το 1985 που η εταιρεία ξεκίνησε πωλήσεις στην Κύπρο, μέχρι και σήμερα η εταιρεία επενδύει ανελλιπώς σε ανθρώπινο δυναμικό και δράσεις για διεθνείς συνεργασίες που την οδήγησαν να διαθέτει  σήμερα ένα διεθνές δίκτυο πωλήσεων σε 52 χώρες με επώνυμα δικά της προϊόντα και με σημαντικά μερίδια αγοράς. Επιπλέον, η DEMO επενδύει στην έγκριση δικών της προϊόντων σε πάνω από 61 χώρες παγκοσμίως.  Σήμερα η εταιρεία έχει 1370 σκευάσματα στην Ελλάδα και διεθνώς ήδη εγκεκριμένα και άλλα 210 σκευάσματα τα οποία είναι στη διαδικασία έγκρισης.

Μέσα από τους άξονες ανάπτυξης που εφαρμόζει, η εταιρεία DEMO οραματίζεται να καταστεί ένας ολοκληρωμένος φορέας παροχών φαρμακευτικής περίθαλψης σε παγκόσμιο επίπεδο. Η DEMO διέπεται από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα από την αδιαπραγμάτευτη δεοντολογία της Διοίκησης για μια εταιρεία με ανθρώπινο πρόσωπο που θα προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί.

Διεύθυνση:

21ο χιλ. Αθηνών –Λαμίας – 145 65 Κρυονέρι Αττικής

Ιστοσελίδα:
http://www.demo.gr
Τηλέφωνο:
2108161802/ fax: 2108161587